• 1405/04/06 - 11:11
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فصل برداشت محصول نخود درچرداول/ پیش بینی تولید ۲۵۰۰ تن محصول 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چرداول گفت: همزمان با آغاز فصل برداشت محصولات زراعی، عملیات برداشت مکانیزه نخود در بخش آسمان‌آباد شهرستان چرداول با بهره‌گیری از کمباین‌های مجهز به هد مخصوص آغاز شد، محصولی که با سطح زیرکشت ۲ هزار هکتاری، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۵۰۰ تن از آن برداشت شود.

Untitled

️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، قربانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چرداول با اشاره به آمادگی کامل کشاورزان و ناوگان برداشت اظهار کرد:  با آغاز فصل برداشت، کشاورزان بخش آسمان‌آباد عملیات جمع‌آوری محصول نخود را با استفاده از کمباین‌های مجهز به هد مخصوص آغاز کرده‌اند. در سال زراعی جاری حدود ۲ هزار هکتار از اراضی این بخش به کشت نخود اختصاص یافته است. همچنین از مجموع ۷ دستگاه کمباین مجهز به هد مخصوص برداشت نخود، هم‌اکنون ۴ دستگاه در مزارع منطقه مشغول برداشت محصول هستند.

 

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چرداول، نیز با اشاره به شرایط مناسب کشت و وضعیت اقلیمی منطقه گفت: با میانگین عملکرد حدود یک‌هزار و ۲۵۰ کیلوگرم در هر هکتار، پیش‌بینی می‌شود در مجموع حدود ۲۵۰۰ تن نخود از مزارع آسمان‌آباد برداشت شود.

 

وی افزود: این میزان تولید، نقش مهمی در تقویت امنیت غذایی، افزایش تولید محصولات راهبردی و حمایت از معیشت و اقتصاد کشاورزان شهرستان چرداول خواهد داشت.نخود از جمله محصولات مهم زراعی است که علاوه بر ارزش غذایی و پروتئین گیاهی بالا، به دلیل توانایی تثبیت نیتروژن در خاک، موجب افزایش حاصلخیزی زمین شده و به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها در تناوب زراعی شناخته می‌شود.

 
  • گروه خبری : استان ایلام
  • کد خبر : 274851
کلمات کلیدی
مهناز گرایی روابط عمومی ایلام
خبرنگار

مهناز گرایی روابط عمومی ایلام